Club van 100

Club van 100

Steun onze ruiters!

De club van 100

Help de bijna 200 ruiters van de Bio Manege stevig in het zadel door lid te worden van de gloednieuwe club van 100. Want met uw steun kunnen jongeren en volwassenen met een zichtbare of onzichtbare beperking blijven paardrijden; op hun eigen wijze én niveau. Dat zorgt niet alleen voor plezier maar is ook fysiek en mentaal hartstikke gezond.

Onbeperkt jezelf zijn. Dat is voor elke ruiter bij onze bijzondere Bio Manege weggelegd: dankzij de speciaal opgeleide instructeurs, betrokken vrijwilligers en uitermate betrouwbare paarden en pony’s.
Daarnaast biedt deze uitdagende sport ook allerlei extra’s aan de doelgroep. Onder meer een betere conditie, balans, coördinatie en ontspanning. Bovendien vergroot de omgang met de paarden het zelfvertrouwen van veel ruiters.
 
Individuele begeleiding, het onderhoud en de aanschaf van de aangepaste faciliteiten en noodzakelijke hulpmiddelen én de goede en intense verzorging van onze paarden, maken een rijles enorm kostbaar. Het doel van de Club van 100 is dan ook ervoor te zorgen, dat elke ruiter van de Bio Manege kan blijven paardrijden.

Vul het onderstaande formulier in en word lid van de club van 100.

Als 15 procent van het lesgeld in 2023 kan worden aangevuld vanuit dit initiatief, dan is dat een krachtige, eerste stap. Ook u kunt bij deze aansprekende club aansluiten: door 5 jaar lang, jaarlijks minimaal 100 euro te doneren.

Naast het plezier dat u onze ruiters schenkt, biedt het donateurschap ook fiscale voordelen. Klik hier voor meer informatie over Schenken met belastingvoordeel.

Ja , ook ik word lid van de club van 100
Mijn gegevens

Wij gaan zorgvuldig om met de gegevens die je met ons deelt. Lees ons privacy statement voor meer informatie.

Meer informatie?

frans-14-12-2016-096

Onze directeur Frans Wientjes vertelt je graag meer over de mogelijkheden en is telefonisch bereikbaar via 06-13 19 58 94 of mail naar frans@biovakantieoord.nl.


Adopteer een paard

en steun de Bio Manege

Word donateur

en help ons structureel

Word vrijwilliger

en help onze ruiters rijden

Teambuilding

paardencoaching, menritten en grote ruimte

Reclamebord

Zie jouw bedrijf terug in onze bakken

Serviceclub

Bijdragen aan een goed doel in de omgeving?
IBAN: NL13 INGB 0004 8969 28