nalaten

“Doordat ik paardrijd bij de Bio Manege, kan ik geneeskunde gaan studeren” - Yoran (18)

Draag bij aan nieuw levensgeluk

Neem de Bio Manege op in uw testament

Zoals Yoran rijden er nog 200 andere ruiters met een zichtbare of onzichtbare beperking paard bij de Bio Manege. Een speciale manege in Arnhem met toegespitste hulpmiddelen, getrainde paarden, gespecialiseerde instructeurs en bezielde vrijwilligers.

Yoran gaat in een rolstoel door het leven als gevolg van een ongeneeslijke ziekte. Zijn wekelijkse paardrijles zorgt voor versterking van zijn beenspieren, verlicht zijn chronische buikpijn en vermindert zijn misselijkheid. Paardrijden maakt hem blij. Het laat hem zijn zorgen even vergeten.

Dankzij de Bio Manege krijgt Yoran de energie en het zelfvertrouwen om geneeskunde te gaan studeren. Én om zich verder te ontwikkelen in de paardensport!

Steeds meer paardenliefhebbers nemen een gift aan de Bio Manege op in hun testament. Zij weten dat paardrijden fysiek en mentaal gezond is. En dat zij, als ze er niet meer zijn, kunnen blíjven bijdragen aan een gelukkige toekomst voor jongeren met een (ernstige) beperking.

Overweegt u de Bio Manege op te nemen in uw testament?
Overtuig uzelf, maak een afspraak en bezoek ons. De verschillende mogelijkheden bespreken wij graag met u. Uw notaris kan u ook informeren.

nalaten2


IBAN: NL13 INGB 0004 8969 28