Teambuilding

Teambuilding bij manege in 't BioBos

Teambuilding

Wil je met je bedrijf een leuke team uitje organiseren voor een betere samenwerking en je collega’s beter te leren kennen? Dat kan bij de Bio Manege, een prachtige locatie in de bossen van Arnhem en de coaching met paarden is een doeltreffend middel om je als groep te kunnen ontwikkelen.

Naast coaching met paarden is het mogelijk om een menrit te maken in de nabije bossen.

Op en rond het terrein zijn er wandelpaden en een grote picnic tafel boven een heuvel midden in het bos waar je heerlijk gezamenlijk kunt eten. Zit het weer niet mee om buiten te kunnen eten?

Tevens is het mogelijk om een arrangement te combineren met uw vergadering. Er is een besloten ruimte aanwezig voor max. 25 personen. Neem contact op voor de mogelijkheden en uw teambuilding of uitje op maat samen te stellen. Dit kan via info@biomanege.nl of 026-4838232.

Paardencoaching

Coaching met paarden kan bijdragen aan een betere samenwerking binnen en buiten de organisatie. Paarden geven een waardevolle inzichten in groepsrollen, leiderschap en teamwork. Omdat het paard niet veroordeeld wat je doet, kun je goed zien wat voor effect de veranderingen in je lichaamstaal en gedrag hebben. Je zult verbaast staan over hoe klein een verandering in je houding kan zijn om een andere reactie te krijgen van het paard, maar ook van de mensen in je omgeving. Door meer bewust te worden van je lichaamstaal kun je beter communiceren en samenwerken met het paard, wat je dan vervolgens kunt doorvertalen naar niet alleen een betere samenwerking met je collega’s te krijgen maar ook bijvoorbeeld voor een meer tevreden klantenbestand.

Er zijn ook diverse mogelijkheden om de team uitje nog leuker of leerzamer maken zo als paardrijden of met de menkar een rit te maken in de mooie bossen in de nabijheid van de manege. Uiteraard kan catering ook verzorgd worden.

Menrit

Een menrit bied de mogelijkheid om heerlijk te ontspannen in de frisse buitenlucht. Daardoor bied het ook een gezellige atmosfeer om gesprekken te voeren met je collega’s terwijl je geniet van de omgeving met op de vogels op de achtergrond.

Per rit kunnen er 4 personen met de menkar mee, dit kan dit kan gecombineerd worden met andere activiteiten zo als coaching met paarden. Voor grotere groepen is er ook de mogelijkheid om mee te rijden in een huifkar, deze heeft een capaciteit van 12 personen. 

Arrangement Teambuilding 

Om een idee te geven is hieronder een voorbeeld van een arrangement gemaakt. Andere tijdsplanning of invulling is mogelijk in overleg.

Ochtendprogramma / middagprogramma

09.30u koffie/ thee 

10.00u Start / uitleg

10.30u Coaching met paarden evt. combi met menrit – afwisselen groepen

12.00u Nabespreken/ bevindingen 

13.00u Lunch 

14.00u Einde

Een middagprogramma is ook mogelijk, de invulling is als hierboven maar start met de lunch.

Tarieven

Paarden coaching sessie los (30-45min) prijs op aanvraag
Halve dag arrangement (tot 8 personen)  €550 (extra personen +€25)
huur locatie (dagdeel) €100


IBAN: NL13 INGB 0004 8969 28