Onze paarden

Onze paarden

Bij de Bio Manege hebben we een gevarieerd team van paarden. Zo is er voor al onze ruiters en menners een paard of pony die het best bij ze past.

We hebben paarden met een vlakke gang, maar ook paarden die juist ruime passen nemen en met wat meer beweging lopen. We hebben gevoelige paarden die licht op de hulpen reageren, terwijl andere paarden zich minder snel laten beïnvloeden door bewegingen van de ruiter. Eén ding hebben al onze paarden en pony’s met elkaar gemeen, ze zijn betrouwbaar, werkwillig en doen hun uiterste best om onze ruiters en menners te laten genieten van de paardensport.


Amalia

Amalia.jpg

Amalia is een volledig Gelders gefokt paard en is vernoemd naar onze kroonprinses. Ze is ook net zo elegant. Je kan heel goed op Amalia vertrouwen en ze is makkelijk in de omgang.

 

Annabella

Annabella.jpg

Annabella is ons allersterkste paard en kan met gemak een wagen vol mensen trekken. Ze heeft een enorme dikke bos manen, wat zorgt dat het een mooi plaatje is als ze door het bos rijdt.

 

Big Mac

Big Mac.jpg

Big Mac is een tinker, een heel veelzijdig paard. Met zijn stevige bouw is hij zeer geschikt voor zowel een bosrit met de kar als een ritje op zijn rug.

 

Classic

Classic.jpg

Classic is een bonte verschijning, zelfs een van zijn ogen heeft een andere kleur. Wist je dat hij ook twee verschillende kleuren oren heeft? Met Classic is elk tochtje een avontuur.

 

Eagle

Eagle.jpg

Eagle is ons grootste paard en heeft een stoere uitstraling. Ook is hij een heel sportief paard. Hij is een echt voetbaltalent en is altijd in voor een ritje.

 

Flip

Flip.jpg

Flip is erg geduldig, reageert keurig op de stemhulpen en doet altijd zijn best. Als Flip lekker ontspannen is laat hij zijn onderlip altijd een beetje hangen. 

Grietje

Grietje.jpg

Grietje is onze kleinste pony. Ze houdt erg van wandelen en loopt ook graag voor de wagen. Voor een mooie bosrit moet je bij Grietje zijn.

Lasse

Lasse.jpg

Lasse is altijd lekker enthousiast en zit vol energie. Door zijn brede bouw zit je lekker stabiel op zijn rug. Zijn manen zijn, zoals dat hoort bij een Fjordenpaard, kort geknipt en staan recht overeind. 

Maggie

Maggie.jpg

Maggie komt uit Ierland en wil graag voor je werken. Hierna rust ze altijd heerlijk uit in de stal. Als je goed luistert hoor je haar soms zelfs een beetje snurken. 

 

Ramona

Ramona.jpg

Ramona is stoer, maar ook bijzonder lief en geduldig. Vooral als er een ruiter de rolstoellift gebruikt. Ze zet dan geen stap tot ze zeker weet dat de ruiter fijn en stabiel zit. 

Rocky

Rocky.jpg

Rocky is een ervaren paard. Voordat hij bij ons op de manege kwam, reed hij veel springwedstrijden. Rocky staat graag met zijn vriendinnetje Ramona in de wei.  

 

Samba

Samba.jpg

Samba is een vrolijk paard en heeft daar haar naam aan te danken. Ze heeft op hoog niveau dressuurwedstrijden gelopen en is hierdoor een heel veelzijdig paard.

 

Sokka

Sokka.jpg

Sokka is met zijn bonte vacht een bijzonder knappe verschijning. Sokka is ontzettend dapper en stoer, hij loopt ook voor de wagen. Een bosrit met Sokka voor de kar is een geweldige belevenis. 

IBAN: NL13 INGB 0004 8969 28