Adopteer een paard

Adopteer een paard

Zonder goede verzorging kunnen onze paarden zich niet optimaal inzetten voor onze ruiters. Jij kunt ons hiermee helpen!

Per jaar per paard wordt hier een bedrag voor gevraagd van € 5.000,-. Dit zijn de kosten voor (kracht)voer, dierenarts, hoefsmid, stooisel, hooi etc..


Amalia

Amalia.jpg Amalia is een volledig Gelders gefokt paard en is vernoemd naar onze kroonprinses. Ze is ook net zo elegant. Je kan heel goed op Amalia vertrouwen en ze is makkelijk in de omgang

geadopteerd t/m 2025

Annabella

Annabella.jpg

Annabella is ons allersterkste paard en kan met gemak een wagen vol mensen trekken. Ze heeft een enorme dikke bos manen, wat zorgt dat het een mooi plaatje is als ze door het bos rijdt.

geadopteerd t/m 2025

Big Mac

Big Mac.jpg

Big Mac is een tinker, een heel veelzijdig paard. Met zijn stevige bouw is hij zeer geschikt voor zowel een bosrit met de kar als een ritje op zijn rug.
Adopteer mij

Classic

Classic.jpg

Classic is een bonte verschijning, zelfs een van zijn ogen heeft een andere kleur. Wist je dat hij ook twee verschillende kleuren oren heeft? Met Classic is elk tochtje een avontuur.
Adopteer mij

Eagle

Eagle.jpg

Eagle is ons grootste paard en heeft een stoere uitstraling. Ook is hij een heel sportief paard. Hij is een echt voetbaltalent en is altijd in voor een ritje.

geadopteerd tot januari 2022

Flip

Flip.jpg

Flip is erg geduldig, reageert keurig op de stemhulpen en doet altijd zijn best. Als Flip lekker ontspannen is laat hij zijn onderlip altijd een beetje hangen.
Adopteer mij

Grietje

Grietje.jpg

Grietje is onze kleinste pony. Ze houdt erg van wandelen en loopt ook graag voor de wagen. Voor een mooie bosrit moet je bij Grietje zijn.
Adopteer mij

Lasse

Lasse.jpg

Lasse is altijd lekker enthousiast en zit vol energie. Door zijn brede bouw zit je lekker stabiel op zijn rug. Zijn manen zijn, zoals dat hoort bij een Fjordenpaard, kort geknipt en staan recht overeind.

geadopteerd t/m 2025

Maggie

Maggie.jpg

Maggie komt uit Ierland en wil graag voor je werken. Hierna rust ze altijd heerlijk uit in de stal. Als je goed luistert hoor je haar soms zelfs een beetje snurken.
Adopteer mij

Ramona

Ramona.jpg

Ramona is stoer, maar ook bijzonder lief en geduldig. Vooral als er een ruiter de rolstoellift gebruikt. Ze zet dan geen stap tot ze zeker weet dat de ruiter fijn en stabiel zit.

geadopteerd tot september 2021

Rocky

Rocky.jpg

Rocky is een ervaren paard. Voordat hij bij ons op de manege kwam, reed hij veel springwedstrijden. Rocky staat graag met zijn vriendinnetje Ramona in de wei.

geadopteerd t/m 2025

Samba

Samba.jpg

Samba is een vrolijk paard en heeft daar haar naam aan te danken. Ze heeft op hoog niveau dressuurwedstrijden gelopen en is hierdoor een heel veelzijdig paard.
Adopteer mij

Sokka

Sokka.jpg

Sokka is met zijn bonte vacht een bijzonder knappe verschijning. Sokka is ontzettend dapper en stoer, hij loopt ook voor de wagen. Een bosrit met Sokka voor de kar is een geweldige belevenis.

geadopteerd tot januari 2022

In contact komen met onze fondsenwerver Christel?

Zij is telefonisch bereikbaar
op 06 - 57 40 28 88
of mail naar christel.beentjes@stichtingbio.nl

IBAN: NL13 INGB 0004 8969 28