Adopteer een paard

Adopteer een paard

Onze paarden zijn de TOPPERS van de Bio Manege. Ze beschikken over verschillende kwaliteiten, zodat er voor al onze ruiters een paard of pony is die het beste bij ze past. We hebben paarden met een vlakke gang, maar ook paarden die juist ruime passen nemen en met wat meer beweging lopen. We hebben gevoelige paarden die licht op de hulpen reageren, terwijl andere paarden zich minder snel laten beïnvloeden door bewegingen van de ruiter. Eén ding hebben al onze TOPPERS met elkaar gemeen, ze zijn betrouwbaar, werkwillig en doen hun uiterste best om onze ruiters te laten genieten van de paardensport.

Adopteer één van onze paarden

Zonder goede verzorging kunnen onze paarden zich niet optimaal inzetten voor onze ruiters. Jij kunt ons hiermee helpen door een paard te adopteren! Voor het bedrag van €5.000,- steun je een jaar lang het welzijn van één van onze paarden. Hiermee wordt krachtvoer gekocht, de hoefsmid en indien nodig de dierenarts betaald en staat het paard in een heerlijke schone stal of in één van onze mooie bos paddocks. 

Dit zijn onze TOPPERS


Adje

Adje

Adje is ontzettend lief, braaf en heel behendig.Voor zijn Pietendiploma is geslaagd met vlag en wimpel. Dat is niet zo gek, want Adje is een voormalig springpaard.
Adopteer mij

Amalia

Amalia.jpg Amalia is een volledig Gelders gefokt paard en is vernoemd naar onze kroonprinses. Ze is ook net zo elegant. Je kan heel goed op Amalia vertrouwen en ze is makkelijk in de omgang

geadopteerd t/m 2025

Annabella

Annabella.jpg

Annabella is ons allersterkste paard en kan met gemak een wagen vol mensen trekken. Ze heeft een enorme dikke bos manen, wat zorgt dat het een mooi plaatje is als ze door het bos rijdt.

geadopteerd t/m 2025

Big Mac

Big Mac.jpg

Big Mac is een tinker, een heel veelzijdig paard. Met zijn stevige bouw is hij zeer geschikt voor zowel een bosrit met de kar als een ritje op zijn rug.
Adopteer mij

Classic

Classic.jpg

Classic is een bonte verschijning, zelfs een van zijn ogen heeft een andere kleur. Wist je dat hij ook twee verschillende kleuren oren heeft? Met Classic is elk tochtje een avontuur.
Adopteer mij

Eagle

Eagle.jpg

Eagle is ons grootste paard en heeft een stoere uitstraling. Ook is hij een heel sportief paard. Hij is een echt voetbaltalent en is altijd in voor een ritje.

geadopteerd tot januari 2022

Grietje

Grietje.jpg

Grietje is onze kleinste pony. Ze houdt erg van wandelen en loopt ook graag voor de wagen. Voor een mooie bosrit moet je bij Grietje zijn.
Adopteer mij

Jantje

jantje

Jantje heeft al veel gezien en meegemaakt. Net als zijn neef Adje is hij een voormalig springpaard. Onze ruiters noemen hem liefkozend de Grote Vriendelijke Reus, omdat hij zo groot is en zulke ontzettend lieve ogen heeft.
Adopteer mij

Lady

Lady

Lady is een opvallende verschijning met haar door de zon geblondeerde manen. De Gelderse merrie is sinds juli 2021 bij ons in opleiding om alles leren wat er te leren valt als parapaard.

geadopteerd t/m 2022

Maggie

Maggie.jpg

Maggie komt uit Ierland en wil graag voor je werken. Hierna rust ze altijd heerlijk uit in de stal. Als je goed luistert hoor je haar soms zelfs een beetje snurken.
Adopteer mij

Ramona

Ramona

Ramona is stoer, maar ook bijzonder lief en geduldig. Vooral als er een ruiter de rolstoellift gebruikt. Ze zet dan geen stap tot ze zeker weet dat de ruiter fijn en stabiel zit.
Adopteer mij

Rocky

Rocky.jpg

Rocky is een ervaren paard. Voordat hij bij ons op de manege kwam, reed hij veel springwedstrijden. Rocky staat graag met zijn vriendinnetje Ramona in de wei.

geadopteerd t/m 2025

IBAN: NL13 INGB 0004 8969 28