Vakantieruiters

Paardrijden tijdens je vakantie

Tijdelijk beperkte mogelijkheden.

Door omstandigheden is er minder gelegenheid voor ruiterlessen voor vakantiegasten.
Wij doen ons best maar houd er rekening mee dat wij misschien niet aan je verzoek kunnen voldoen in deze periode.

Paardrijden bij de Bio Manege

De gasten van het Bio Vakantieoord kunnen natuurlijk ook gebruik maken van de diensten van de Bio Manege. Maak eens kennis met paardrijden onder professionele begeleiding van speciaal opgeleide instructeurs! Kom erachter wat allemaal mogelijk is. Deze ervaring leidt vaak tot een doorverwijzing naar een manege in de woonomgeving van het gezin.

Mennen

Op de Bio Manege kun je niet alleen paardrijden maar ook mennen! Gegarandeerd een heel speciale belevenis met een paard, ook als je een rolstoel gebruikt of minder mobiel bent.

Mennen is niet alleen leuk, maar heeft verrassende positieve effecten. De tempowisselingen en het houden van de balans vragen je aandacht. Door de beweging en in de buitenlucht kun je heerlijk ontspannen. Samen met een deskundige begeleider ga je een paard poetsen, optuigen en voor de wagen zetten. We hebben hiervoor een menwagen die speciaal is aangepast voor mensen die een rolstoel gebruiken. Ook daarmee kun je samen met de begeleider mennen. Afhankelijk van je ervaring krijg je uitleg over de beginselen van het mennen. En vergeet ondertussen niet om te genieten van onze mooie omgeving!

Wil je een rijles of een menrit aanvragen, dan kan dit via onderstaande formulieren:

Ivm met de planning is het aanbevolen om minimaal 2 weken van te voren te reserveren.


IBAN: NL13 INGB 0004 8969 28