Zaterdag 2 sept. 17.15 uur Uitzending De Gulden Gelderlander met Bio Manege bij Omroep Gelderland

2023-08-29-13-38-50-582.jpgvrijdag 01 september 2023

Programma De Gulden Gelderlander met presentator Jochem van Gelder trapt met haar 1e uitzending van dit seizoen af met een bezoek aan de Bio Manege. Zaterdag 2 september om 17.15 uur is de eerste uitzending live te zien op Omroep Gelderland op https://lnkd.in/eRV8ivYJ .
De uitzending wordt tot middernacht ieder uur herhaald.
 
Jochem van Gelder bezoekt dit seizoen van De Gulden Gelderlander acht organisaties en stichtingen die (grotendeels) afhankelijk zijn van vrijwilligers. Zo laten we zien hoe belangrijk zij zijn. 
Op die manier krijgen de kijkers niet alleen een indringend beeld van het mooie en belangrijke werk dat deze organisaties verrichten, maar ook van de veelzijdigheid van vrijwilligerswerk. De Bio Manege beschikt op dit moment over 52 vrijwilligers en is dringend op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Wij hopen dan ook dat na het zien van de uitzending, mensen geïnspireerd raken en zich gaan aanmelden. Samen kunnen we ervoor zorgen dat onze ruiters kunnen blijven rijden!
 
De Bio Manege zorgt ervoor dat wekelijks (van ma. t/m zat.) ruim 200 ruiters met een meervoudige handicap en ruiters die zelfstandig op hoog niveau kunnen paardrijden. Van 7 jaar tot en met 90 jaar!

Weet jij iemand die de glimlach op het gezicht van onze ruiters tovert? Die het heerlijk vindt om regelmatig een stevige wandeling te doen naast het paard, met ruiter op het paard? Stuur dan een bericht naar info@biomanege.nl

« Terug

IBAN: NL13 INGB 0004 8969 28