Rennen, rollen of wandelen voor het Bio Vakantieoord

Biothlon_TWITTER_1080x1080.jpgmaandag 12 april 2021

De vijfde editie van de Biothlon vindt digitaal plaats. De inschrijving voor het hardloopfestijn is inmiddels geopend op biothlon.nl. Deelnemers leggen een afstand van 5 of 10 KM af tussen 21 mei en 3 juni en registreren hun tijd met een app. Ze strijden om drie felbegeerde awards. Met het sportieve evenement halen deelnemers geld op voor het Bio Vakantieoord; hét aangepaste vakantiepark in Arnhem voor gezinnen met een meervoudig gehandicapt kind.

Iedereen kan meedoen

De Biothlon is een hardloopfestijn voor iedereen. Onder de deelnemers zijn gezinnen en individuele lopers maar ook bedrijventeams doen mee. In deze thuiswerkperiode draagt het evenement bij aan de teamgeest, door je met elkaar in te zetten voor een goed doel. De organisatie moedigt ook mensen met een beperking aan om mee te doen. Op het Bio Vakantieoord staan twee becasines klaar (een soort draagstoelen met grote banden en houten verlengstukken) en is een route van 1,5 KM uitgezet.

De award gaat naar…

De deelnemers strijden deze editie om 3 awards. Naast de snelste tijd worden ook de acties met de meeste likes en het hoogste sponsorbedrag beloond. Acteur Leendert de Ridder, Gaming Influencer Joost Bouhof en Oud-topatlete Nelli Cooman coachen de deelnemers om de prijzen in de wacht te slepen. Op 5 juni worden de awards - digitaal - uitgereikt. De awards zijn een knipoog naar de historie van het Bio Vakantieoord, dat in 1927 is opgericht door de Nederlandse Bioscoopbond.

Ieder gehandicapt kind verdient een fijne vakantie

De opbrengst van de Biothlon draagt bij aan de toegankelijkheid van het Bio Vakantieoord. Jaarlijks brengen er ongeveer 1750 gezinnen hun vakantie door. Het park heeft 17 volledig aangepaste vakantiebungalows en is het hele jaar geopend. Alle hulpmiddelen zijn aanwezig en het heeft aanvullende voorzieningen zoals een aangepast zwembad, een manege, een bioscoop, snoezelruimten en een speelpark. Het Bio Vakantieoord is geheel afhankelijk van steun van donateurs, fondsen, stichtingen en bedrijven. In 1927 is het opgericht door de Bioscoopbond en dankt daaraan zijn naam.

Zowel particulieren, bedrijven en verenigingen kunnen deelnemen aan de Biothlon Battle 2021. Een mooi moment voor teambuilding bijvoorbeeld. Daarnaast kan iedere deelnemer zich laten sponsoren door vrienden en familie.

Individuen en bedrijventeams schrijven zich in via www.biothlon.nl

Deelnemers kunnen een gratis sponsorpagina aanmaken via www.biothlon.kentaa.com

Meer informatie: www.biothlon.nl

« Terug

IBAN: NL13 INGB 0004 8969 28