Werken bij Bio Vakantieoord en Bio Manege


Instructeur Paardrijden Gehandicapten m/v/x (22 uur per week)

De Bio Manege is een speciale manege die volledig is ingericht op recreatief en therapeutisch paardrijden voor mensen met een zichtbare en onzichtbare beperking. De manege onderscheidt zich met haar kleinschalige lessen, veel persoonlijke aandacht en waar nodig de inzet van hulpmiddelen.

Organisatie:

De Bio Manege is een speciale manege die volledig is ingericht op recreatief en therapeutisch paardrijden voor mensen met een zichtbare en onzichtbare beperking. De manege onderscheidt zich met haar kleinschalige lessen, veel persoonlijke aandacht en waar nodig de inzet van hulpmiddelen.

“Anne wordt vanuit haar rolstoel met de tillift op het paard gezet. Ze rijdt met een speciaal dek waar we hulpstukken op bevestigen voor extra stabiliteit. Tijdens de les lopen er twee vrijwilligers naast Anne. Ze heeft de hele les door een grote glimlach op haar gezicht. Daar doen we het voor!”

De manege staat op het terrein van het Bio Vakantieoord: een compleet aangepast vakantiepark waar gezinnen met kinderen met een complexe handicap van een onbezorgde vakantie kunnen genieten.
Daarnaast werken we nauw samen met Habitat, die bij onze manege onder andere dagbesteding, begeleiding en re-integratie biedt.

Functie:

Als instructeur paardrijden gehandicapten geef je privé- en groepslessen aan kinderen en volwassenen uit onze doelgroep op zowel recreatief als wedstrijdniveau. Je bent verantwoordelijk voor de inhoud en veiligheid van de lessen. Je verzorgt de paarden in samenwerking en overleg met de stalcoördinator. Je ondersteunt bijrijders, longeert en of corrigeert paarden met als doel braver en beter inzetbaar te worden. Je stuurt stagiaires en vrijwilligers aan tijdens de lessen en begeleidt en adviseert ze daar waar nodig. Ook ben je verantwoordelijk voor het afhandelen van de administratieve werkzaamheden ten behoeve van jouw ruiters.

Profiel:

  • MBO werk- en denkniveau
  • In het bezit van een Instructeur Basissport Allround diploma, een IPG diploma heeft onze voorkeur.
  • Ervaring met lesgeven, zowel privé als groepen, al dan niet aan ruiters met een beperking
  • Goed inlevingsvermogen
  • Flexibele instelling, bereid om op zaterdag te werken
  • Teamspeler, communicatief, hands on, representatief 

Wij bieden:

Een zelfstandige en uitdagende functie voor 22 uur per week met goede arbeidsvoorwaarden. Het salaris bedraagt, afhankelijk van je kennis en ervaring, tussen de € 2.600,- en € 2.800,- bij een volledig dienstverband van 40 uur. Je werkt met een klein hecht team van collega’s op een prachtige werkplek midden in de natuur.

Interesse?  

Heb je interesse in deze functie én sluit je achtergrond aan bij het profiel, dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren. Stuur je CV met motivatie naar vanessa@biovakantieoord.nl. Wij werven totdat wij de juiste collega hebben gevonden.

Heb je vragen, neem gerust contact op met Karoline Visser, bedrijfsleider Bio Manege via 026-4838232 of Vanessa Gerritse, HR-adviseur via 026-4838213.
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

« Terug

IBAN: NL13 INGB 0004 8969 28